masturbasi waktu pregnant

hello mommies nak tanya. adakah masturbasi waktu usia kandungan masuk 30weeks selamat? 😩 nafsu time memuncak ne menakutkan la. tolong bantu diri ini nak elak takut bg efek dekat baby dan d wktu nak dkt melahirkan 🥹

7 Balas

Dalam asian parent ni ada part yg tulis pasal masturbasi. Boleh buat tp kalau dah trimester 3 hati2 sbb boleh jadi contraction.

Islam tak? kalau Islam haram. kalau yg diharamkan mmg banyak yg buruk dari baik

4w ago

matlamat tak menghalalkan cara. yang Haram tetap haram. semoga menjawab kemusykilan anda semua

masturbasi tu apa? jarang dengar words tu

4w ago

kalau english masturbate. klu indonesia masturbasi. kalau melayu romen. main sendiri. fhm?

maaf mksudny mlncp sdri utk prmpn ke?

Takde pasangan ke sampai nak buat sendiri?

4w ago

kadang ada je ibu tunggal dalam iddah masa mengandung sis, maybe dia mcmtu kot.. husnuzon..

kurang baik bg kesihatan.

masturbasi? pasangan tak ada?

4w ago

sudah. ini sy nak tau pdpt ibu2 hadeh