Hidung sumbat

Hi mommies. Nak tanya ada tak yang macam saya sejak timester 1 sampai nak masuk trimester 3 hidung asyik sumbat je? Tiap2 hari sumbat. Nafas pun bunyi kuat je. And dah mula berdengkur.

3 Balas

Saya msuk trismter 2, mmg xdpt tdo mlm dgn lena . Sye mesti terjaga dlm 1 jam dlm waktu pagi . Kena isi ubat titik hidung lega baru tido smpai pagi elok . Repeat dri hri ke hari 😅😅

Hi. Kalau saya start trimester kedua dan keatas. Boleh pergi klinik. Nanti doc akan bagi nasal spray yang sesuai. Makin sarat memang senang hidung tersumbat dan susah nak bernafas dengan baik

2y ago

Sama²

sy. since 1st trim skg dh nk masuk 21w mmg hidung trsumbat jaa.