Baby perut kecik

Hi mommies, nak tanya ada tak yang experience scan perut baby kecik 2 weeks. Apa yang boleh dibuat untuk dapat normal reading ye 😅? Boleh share tak pengalaman. Tqq#firstmom #advice

1 Balas

Sy mcmtu jgk tuari sis scan dkt kk ckp kaki baby sy kecik 2week terus refer hospital. Doctor pakar scan balik elok je dia membesar ikut week lepastu doctor pakar betulkan balik details dkt buku pink yg doctor kk tulis😅kadang tu sis scan ni ada + dgn - jgk . Doctor pakar ckp jgn lebih dari 2week