Kandungan 7 weeks 2 days

Hi mommies, nak tanya ada tak sesiapa yang ada pengalaman scan baby pada usia 7w2d tapi size baby sama je. Baby tak membesar? Adakah normal, sebab check swasta dia kata maybe kandungan tak menjadi, so dr swasta mintak refer hospital. Tapi hospital minta untuk datang lagi 2 weeks untuk scan sekali lagi. Sebab tanda tanda bleeding ke apa memang takde 🥲 kita dah risau fikir macam macam 🥲 #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

Jgn fikir bukan2 masa pregnant ni. Fikir yg baik2 je. Fikir positif. Doa mintak kandungan ok je. Tunggu je lagi 2 weeks utk ke hospital tu. Bila overthinking, nanti jadi apa2 lagi puan rasa kecewa. So, relax2 doa yg baik2 je

2y ago

Baik puan. Saya cuba. Terima kasih atas nasihatnya 🫶🏼