Buat rambut masa memgandung

Hi mommies.. Nak tanya ada tak sesiapa buat rambut macam rebonding atau curly hair masa memgandung? Ada kesan pada bayi tak ?

4 Balas

Tak digalakkan awak. Saya pun memula nak buat rambut gak, tapi lepas pembacaan sendiri dan suggestion hairstylist kat salon, saya potong rambut dan treatment hair mask je. Itupun hairstylist yg suggest. Utk coloring rebonding semua, big NO NO, especially dalam first trimester ni crucial baby growth phase.

Rebornding pkai chemical kan? Means ada effect.

Benda yang effect with chemical tak boleh

Tak digalakkan.