DUE 25/05/2023

Hello mommies! Nak tanya 2 hari lepas after kena seluk kerap keluar lendir berwarna coklat & merah but semalam dah kurang keluar mucus plug and harini keluar balik lendir berwarna coklat & merah plus contraction sikit sikit. Still menunggu bila nak keluar darah @ pecah air ketuban. Selalu berapa lama ya? 37 weeks alreadyyy 🫣kite da excited nak jumpa baby hehe #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

10 Balas

saya sekrng 38minggu bby kerap lah mgeras lpas tu skrg ni krp cirit due 21/5 saya xpergi hospitl tapi xada tnda2 lgi cuma bby mgeras dn kerap ke tndas

12mo ago

kerap cirit tu maybe dkt dah tu nak bersalin. baby daa makin membesar, ruang dia dah sempit, ruang penghadaman kita pon dah sempit. kerap baby mengeras tu ada tak gerakkan sis? if takde gerakkan selama 2 atau 3 jam better awak refer hospital. risauu baby dlm kandungan je. kdg tak turun tanda pon if baby mengeras takde gerakkan dia selama beberapa jam kita kena cpt2 pergi refer hospital.