DUE 25/05/2023

Hello mommies! Nak tanya 2 hari lepas after kena seluk kerap keluar lendir berwarna coklat & merah but semalam dah kurang keluar mucus plug and harini keluar balik lendir berwarna coklat & merah plus contraction sikit sikit. Still menunggu bila nak keluar darah @ pecah air ketuban. Selalu berapa lama ya? 37 weeks alreadyyy 🫣kite da excited nak jumpa baby hehe #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

10 Balas

Due kita hampir samala 😍. saya 26/5/23 ni… Saya pun kena seluk 2 hari lepas tapi takde bukaan.. kena seluk sebab perut asik mengeras setiap 10 minit, doc ingat contraction.. sekali seluk takde bukaan.. balik ja dari hospital, malam tu ada keluar cecair warna kecoklatan. esok pagi kencing jadi warna kuning kemerahan. tapi takde rasa sakit apa apa pun.. cuma perut kerap mengeras. pagi ni bangun ada tompok kemerahan… kecil ja tompoknya.. tapi saya still tak pergi hospital sebab takde rasa sakit… doakan baby cepat keluar dan semoga bersalin saya dipermudahkan 🤲. tak sabar nak tengok baby ni 🤭

12mo ago

smoga dpermudahkn amin