DUE 25/05/2023

Hello mommies! Nak tanya 2 hari lepas after kena seluk kerap keluar lendir berwarna coklat & merah but semalam dah kurang keluar mucus plug and harini keluar balik lendir berwarna coklat & merah plus contraction sikit sikit. Still menunggu bila nak keluar darah @ pecah air ketuban. Selalu berapa lama ya? 37 weeks alreadyyy 🫣kite da excited nak jumpa baby hehe #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

10 Balas

kita sama sis . sy 2x seluk . bukaan bru 2cm balik rumah dh 4hri keluar lendir darah n mucus . lepastu bawah tu sentiasa rasa mcm sakit2 pedih bila berjalan . semoga baby cpt keluar dan dipermudahkan semuanya . amin

12mo ago

amin amin .