Yellow discharged

Hi mommies ! Any mommies ada pengalaman tak time nak pee pee tu keluar sekali diacharge cair coler kuning? Sye ingat sye tercirit😅tp tak dia keluar sekali dgn pee pee sye. Sye preggy 9w, sye tak pernah ada spotting pun tp sejak sye 6w preggy sye mmg tak lalu makan, and kadang 2 hari sye tak makan just minum air and ambil buah je. Alah dgn bau makanan. #advicepls #anakno2 #ingintahu

1 Balas

kalau ada yellow discharge ni better g jumpa doc n chck .. mg dpmudahkan segalanya..aamiin..