Tips cepat bersalin

Hi Mommies! minta suggest tips pape untuk cepatkan bersalin boleh tak? dah dapat surat ni kena serah diri sabtu ni. Kalau tak kena induce sbb baby besar#firstbaby huhuhu. Tolong suggest pape tips ya mommies tak kesah la senaman kee makanan kee. Minta doakan juga semoga dipermudahkan urusan bersalin baby first ni 🥰🥰 #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Aamiin moga dipermudah dan selamat bersalin. Banyakkan berjalan dan banyak kan berdoa. Itu je yang boleh saya cakap.

2y ago

Sama² 😊