Suggestion utk naikkan hb

Hi mommies Masa saya buka buku pink (bln 2) hb saya 13. masa checkup bln 3, hb dah jadi 12.2. saya dapat zincofer mcm biasa. Jadi saya plan nak naikkan balik hb saya. So saya makan zincofer, minum gulsen pomegranate juice setiap hari... Makan jambu batu. Tapi kan saya pergi checkup semalam (bln 4) hb 12.1. Nurse ckp hb saya ok maintain. Tapi saya jadi curious, kenapa hb tak naik? Ada siapa2 tahu jawapan? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

16 Balas

saya amalkan iberet + jus delima gulsan skrg da 38week hb jd 12.3 sebelum nie hampir drop ke 9

sy dr awl mkn obimin hb 13 &12 gitu jgk skrg 35w😅 ank first dulu hb dlm 11 gitu je😂

Ok lah tu 12. sy 9 je HB. kena drip cosmofer sbb HB xnaik

sy pn hb mkin trun ke 10 klu 12 tu mantain lg

saya hb 9 ja . paling tinggi pun 10 .

jangan stress