Susah sendawa

Mommies maaf tanya. Saya susah nk sendawa. Ada tips tak sebab rasa tk selesa. Selamat untuk baby tak kalau saya minum sikit air gas? #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Pedih ulu hati ni. Minum air gas lagi lah bertambah susah. Minum air suam perlahan dgn deep breathing. Brisk walk. Brisk walk ni sesuai dgn saya. Terkentut, sendawa.. Tapi, tengok sekeliling la, jangan selamba je buang angin. Haha. Jaga pemakanan. Kalau saya, makan manis2 lagi trigger pedih ulu hati. So, saya elakkan manisan. Minum air halia. menu yg ada halia tu, makan je halia. Macam sup tu kan..

5mo ago

Sama