Socks pantang

Hi mommies, lepas bersalin ada yang pakai socks pantang ke? Atau pakai socks biasa je pun dah cukup? #bantusharing

Socks pantang
16 Balas

tengok atas harga sis . ada yg saya beli haritu stokin pntang xjauh beza harga dgn stokin biasa .

3y ago

👌 thank you! tak perlulah mahal² ye

Sy pkai stoking suami je, dia beli utk dia tpi sy pkai rasa selesa lak, tebal pn tebal😅

sy x boleh pakai stokin panjang. sbb gemuk..xmuat nak masuk betis.. pakai yg biasa je

ikut pengalaman tak perlu pun takpe. stokin biasa panjang dan tebal dah cukup

biasa je. kecuali duduk dlm aircone tu yela kene tebal2

Sock biasa tp yg tebal sbb klu sock pantang ni panjg sgt.

pakai yg biase je. .#03Dec20  #TAPSuperMoms

pakai stoking biasa pn dah cukup dah asalkan tebal

3y ago

okay thank you!!

socks biasa pun boleh sis..asalkan tebal .. 😊

3y ago

okay thanks! tak perlu beli special socks lah ye

Biasa pun boleh. Janji selesa