Sharing your baby name

Hi mommies! Korang dah tau nak bagi nama anak korang apa? ?

65 Balas

Due date 8/9/2020 And now bru 17 week, gender xscan lgi Klau boboy mybe name dy MUHAMMAD RIDWAN ALFATIH Klau gugurl lak SITI NUR AAFIYAH 🤭🤭🤭🤭🤭 But papa dy brhrap gugurl lgi...sbb sian kakak dy xdk kawn, abg dy xpk byk membe, ank2 buah rmai laki xdk gugurl btoi2 ank i sorg jek yg gugurl 🤭 tu mnghrp gugurl lagi...🤭 Insha Allah klau boboy xpk...bole try lgi 😅

Kalau laki muhammad amsyar sakhawi Kalau girl nur amanda sofea atau nur aurora syakila.. Kami mmg ikot family dari dulu. Yg cucu laki MAS kalau girl NAS.. Anak kakak sy muhammad adli syahiran dengan nur ainaa safiyah.. Anak sulung saya pulak muhammad ammar syafiq.😂😂😂😂

Dh scan babyboy. Tapi ada dua pilihan nama. Confused nk pilih. - Engku Muhammad Khair Zaaef - Engku Muhammad Khalish Zayne Sbb ikut keturunan dady dia kena letak engku. Dady dia pun EMKZ so nk letak EMKZ jugak. Haha

Kalau boy... Adhif Mikhail b Muhammad Luqman Hakim Kalau girl... Anggun Yashrah Sadrah bt Muhammad Luqman Hakim Tapi scan insyaallah lelaki.amiin

Boy: Muhammd Zaim Zill Qayim Al-Hakim Girl: Qalisyah Cynthia Auristella Blum scan lgi kndungan da26week Tapi naluri kuat kata bby ❣️❣️

Harap baby 2020 dapat baby boy.due date 19/9/2020 nak bagi Nama Izzar [email protected] first girl, NurIzzat Humaira 11/8/2018.

Sbelum mgandung lagi dh siap nama dari 2018 lg hihihi alhamdulillah allah permudahkan skrg dh 37weeks3day 😍😍

Plannye nak bagi nama Ariq Farrel. Harap2 ibu tak bertukar fikiran dah. Pening gak cari nama anak laki ni. 😂

Kalau Girls nak letak nama Naura Aafiyah Dan Kalau Boy pula SyaQif Anaqi 🥰 inshaallah

Kalau perempuan nk bagi nama Mawar Seri Seroja . kalau lelaki Tuah Rafif Irfan