Nipple shield, please bantu

Mommies kat sini pernah tak pakai nipple shield utk permulaan sebagai firstmom? Puting sy mungkin puting buta anak jadi susah nak hisap & masukkan dalam mulut anak. Agak mencabar tp sy slalu mencuba tapi bila dihisap puting jadi terlepas dari mulut anak. okeyy tak guna nipple shield? atau ada cara lain 🥹🥹 please moms bantu, sy nak anak sy menyusu badan mcm orang lain jugakk 😌😌 #firstmom #bantusharing #bantujawab #newmom

1 Balas

Puan, dapatkan nasihat drpd nurse penyusuan di KK atau kaunselor penyusuan bertauliah macam Owh Didiyana. Follow medsos Owh Didiyana. Banyak info bermanfaat dan kelas online dia pun harga mampu join.