Saja nak share; Ketiak keluar susu

Hi mommies …kat sini ada sesiapa yang pengalaman ketiak nya ada benjolan2. Masa awal pregnant sy dh perasan ada benjolan tu tp x ketara. Lepas bersalin bru perasan benjolan tu makin besar bila breast start ada susu.sy picit or tekan kluar susu dr lubang2 pori ketiak🙂

1 Balas

Hi mommy. Mommy ada kena bengkak susu ke? Kalau saya pernah rasa benjolan tu masa lepas bersalin sebab kena bengkak susu. Dan memang bila urut, tekan atau tuam akan keluar susu tapi bukan dari pori ketiak. Cuba mommy tuam bahagian yang benjol tu. Kalau keras dan tak surut sebaiknya jumpa doc segera