New Mommy Nak Kekal Sihat Dan Cantik

Mommies kat luar ada makan apa-apa supplements tak untuk kekal sihat, bertenaga, cantik dan awet muda? ? Saya ni baru ada anak satu, umur dia 3 bulan lebih dan umur saya sendiri dalam akhir 20-an, tapi bila tengok cermin rasa macam "Ya Allah, tuanya aku." ? Kedutan muka dah mula banyak. Eye bag dah sebakul ?. Setiap hari memang tak cukup tidur sebab anak selalu bangun malam dan saya sendiri kerja yang ada shift. Bulan ni kerja shift pukul 6 pagi. Jadi pukul 4 lebih ke 5 pagi dah bangun tidur. Kerap juga rasa lesu pergi kerja. Boleh share apa yang mommies lain amalkan?

1 Balas

Saya amalkan produk Forever. Alhamdulillah cantik dan bertenaga walaupun tak ckp tdo. Yg paling best, badan jadi slim...