Bedrest & Spotting

Hi Mommies, kandungan saya sudah berusia 7w5d tapi last week saya ada brownish spotting & doctor diagnose threatened miscarriage/kandungan terancam. Doctor klinik beri saya 3 hari MC for bedrest tapi hari keempat saya keluar berjalan dalam tempoh yang sekejep tetapi badan saya terus penat & sakit-sakit. Dan normal ke batuk tp sakit yg terlalu sakit di bahagian ari-ari sehingga terasa sukar nak duduk selepas tu? Perlu ke saya refer ke hospital pula memandangkan kandungan masih awal. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

pegi hospital kalau ade bleeding lgi. kalau x de dah, make sure bykkn rest. jgn buat kerja byk.