CARA TAMBAH DARAH

hi mommies , kandungan saya masuk 7 bulan tapi darh ttp rendah dalam 7.3 lg lg ini first baby saya , para para mommies ada idea kah untuk tingkatkan hb ? #firstbaby #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Dktr xde bg option drip ke? Sbb klu nk harap dgn bantuan mknan ambil masa, tmbh2 awk dh masuk 3rd trimester.

2y ago

Oh yeke. Lps cucuk tu ada smbung mkn ubat x? Sbb sy pun ada cucuk juga, then mkn ubat...alhamdulillah naik.