Bacaan weeks pregnancy

Hi mommies. Kalau ikutkan period last, kandungan saya dah 8 weeks ikut period tracker app. Tapi bila pergi scan di kpj, taknampak apa apa. Bila test darah keluar, doktor ckp saya bru pregnant 4 weeks lebih. Jadi buntu mcm mna nk buat and bila boleh buka buku pink. Saya belum call/pergi KK. Ada yg pernah jadi mcm kes saya tak? Share pls..#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

6 Balas

Sama sis , cek baby dh 8weeks tapi dokt cek baru 5weeks ,ini klinik lain2 saya pergi . Sbp bleeding . Mula2 pergi klinik btul ikut mcm period tracker app tu .ntah lah sis , yang penting ada kantung baby n heartbeat dia ada ok je .