Bacaan weeks pregnancy

Hi mommies. Kalau ikutkan period last, kandungan saya dah 8 weeks ikut period tracker app. Tapi bila pergi scan di kpj, taknampak apa apa. Bila test darah keluar, doktor ckp saya bru pregnant 4 weeks lebih. Jadi buntu mcm mna nk buat and bila boleh buka buku pink. Saya belum call/pergi KK. Ada yg pernah jadi mcm kes saya tak? Share pls..#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

6 Balas

kita sama. ikut lmp 8w tapi scan takde nampak apa2 lagi, rahim je menebal. urine test cb keluar 2-3w. baru lagi so doc sruh mari lagi 2w... tp saya plan dlm 3w baru nak pergi.