Kandungan usia 35 minggu

Mommies, kalau baby kurang kick/gerak slow daripada minggu sebelum sebelumnya normal tak? Sebabnya baby gerak je, tapi rasa slow. Dah puas pujuk dgn minum air sejuk/makan benda manis, usap2 perut kejut dia. Kiraan 10 kick cukup ngam ngam masa, maksudnya kiraan dari pukul 9 pagi - 9 malam, last tanda kick yg ke10 pukul 8 lebih/9 malam #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

pergi hospital cepat. bgtahu baby kurang gerak. bahaya tu...