Awal pregnant

Mommies, kalau awal pregnant 6weeks normal ke kalau cirit birit ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

Saya aritu dlm 4weeks asyik cirit,skrg Dh 5weeks Alhamdulillah xcirit dah.Tp skrg najis saya warna hitam,Tp doc kata itu normal.sbb zat besi yg kita mkn.

Normal. Saya pun selalu cirit birit. Ni jadi disebabkan perubahan hormon. Tapi kena pergi check doctor kalau sehari cirit sampai 5/6kali.

puan ada trslh mkn ke ek? mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

2y ago

Tulah saya rasa pon sama. Sbb lately ni banyak makan ayam je . Takut tak sesuai dengan perut saya kalini

sama...tengah alami...huhu

cuba check ada alahan dgn susu ke

2y ago

Saya minum susu hl, taktahu la puan.. selamani okay je . Adakah sebab lately saya asyik makan ayam je ?