INI BUKAN SEMBELIT KE? SAYA SERIOUS NAK TAHU

Hi Mommies, ini najis normal ke untuk baby 20 Hari? Baby mmg akan macam struggle sikit ke nak kentut atau berak kalau baru lahir? Saya nak tukar susu Doktor tak bagi, tapi anak saya mcm separuh nyawa da Hari Hari berak kentut kene meneran walaupun dlm tidur. Dia tak tidur Lena pun Hari Hari. Perlu ke pergi hospital? #advicepls #firstbaby #firstmom

INI BUKAN SEMBELIT KE? SAYA SERIOUS NAK TAHU
2 Balas

masih normal, sembelit tahi warna hitam. puan blh kerapkan buat urutan iloveyou dan kayuh basikal supaya progress usus dia working properly.

6mo ago

tapiii dia minum susu formula pun kalau sembelit hitam ya? tapi dia mcm bulat bulat Tu bkn sembelit ya?bau najis dia pun agak busuk. ok baik2 terima kasih.

try sapu minyak mestika bayini. anak sy pun sehari tak berak bila sapu mnyk tu kentut berderu2.. berak pun lembut elok jaa..