Expo vs Kedai biasa

Hi mommies.. Ikut pengalaman mommies semua, nak beli barang baby dekat mana yang lagi murah dan berbaloi? Baby expo or kedai biasa yang ada sale? Thank you in advance #firsttimemommy #firstbaby

29 Balas

Expo kadang2 lagi mahal. Saya suka compare barang yang sama di kedai dan di Shopee. Ternyata di Shopee jauh lebih murah

Kalau macam pampers nak beli banyak2 then expo lg murah kut... Breastpump pun baloi juga beli kat expo

Xsuka p expo sbb ramai org....😅salu compare brg dlm on9 je...senang...smbil baring blh shopping....

Macam saya lebih suka beli dkt shopee je, murah & kualiti sama je mcm dkt kedai. Expo mahal2.

Sy selalu beli brg baby dekat manjaku mall..semua jenama ade kt situ..selalu jgk buat offer..

Kedai biasa yg Ada buat promotion ...sbb slalu nya expo baby product d buat jauh Dr tmpt tgl

bli kt shoppee je.murah pon murah. jimat tenaga dan masa plak tuu. hehehe

Kedai biasa yg ada sale. Tp kalau saya suka beli dkt shopee sbb murah .

3y ago

hai mintak maaf ye sis saya baru baca komen awak. sblm ni pernah uninstall apps ni lpstu skrng download balik 😅. selalu dekat shopee saya beli baju baju anak , belikan kasut jalan dia , beli mainan & beli pampers sekotak terus. pampers mmg selalu beli di shopee sbb murah pastu kadang dia ada voucher + discount . mmg berbaloi lah .

Baby Expo utk big2 item mmg murah tp brg2 lain kedai biasa pun okay..

suka pegi beli brg pureen dgn fiffy.. kat kedai atau shopee.. murah