Rainbow baby

Hello mommies! I gave birth to my rainbow baby at 36 weeks and 7 days, just wanna share some experiences during my labor. Sept 13, we went to my midwife for a cervix check and it turned out I was already 2 cm opened that day. 4 hours of incosistent contractions, 2 hours of active labor. Sept 14, nakaramdam na ko ng sobrang pain na wala na yung pagitan ng minutes kaya pag punta ko sa clinic one push labas agad si baby 😅 3 pm pumasok ng delivery room, 3:01 lumabas si baby, nakalabas ng delivery room ng 3:08. Started exercising at 34 weeks, maternity ball + raspberry leaf tea organic 2 cups per day (3 bags of tea per cup) then walking walking. One hour sa maternity ball while drinking tea, then after nun 50 squats na lang ginagawa ko, I hope this helps. 💛 Goodluck sa mga manganganak pa lang! Blessed be.

Rainbow baby
1 Reply

cingrats sis! for me big help tlaga na physically fit si mommy eh. Kasi ako din noon nag eexercise na kaya maaga at mbikis din lumabas eldest ko. lalo na squats