NEWBORN DIAPER

Hello mommies! I am due next month and I have not made up my mind as to what diaper suits newborn well. Any suggestions mommies? Also, have you tried Ultra Fresh diaper? #advicepls

8 Replies

any diaper will do. 😁 every 3-4hrs k rin nmn mag papalit. iwasan mo n lang mag wipes.. cotton Ang safest n panlinis Ng baby. ska every now and then popoops din sila so don't go overboard sa pag iisip Ng diaper 😁 hiyangan din kaya wag masyado marami bibilin

mamy poko..i haven't tried ultra fresh pero i read good reviews about it

Huggies newborn or eq dry newborn

thank you mommies! ❤

Huggies Gold po.

Mamy poko

sweet baby :)

Pampers po