scott emulsion untuk bayi bawah 1 tahun

Hi mommies, i ada kwn y suggest scott emulsion utk baby sbb baby i kerap demam. Dekat kotak tulis from 1 yr..tp boleh ke i bg utk baby 7months? Ada sesiapa pernah bg atau tahu tak pasal ni? Tq..

2 Balas

better jumpa doktor ya sis. sebab tak boleh bagi ubat sembarangan utk baby, kecuali atas nasihat doktor sendiri.

Maaf sis, setakat ni tak de experience bagi baby Scott emulsion. Better sis tanya pendapat nurse dan doktor.

4y ago

Thanks awk ♥️♥️