SKINCARE DURING PRENGNANCY

Hi mommies ! Have a great day during PKP ? Nk tanya ada x mommies yg pkai skincare during pregnancy? As for me, sy cuma pkai serum sarang burung & sunblock. Tapy kulit tetap gelap n kusam. Any suggestion nk bgi kuliy nmpk moist or cerah sikit. Chemical mmg sy dh elakkan sejak preggy. Any scrub ke yg boleh mommies suggest. Tq in advance ? #5months

1 Balas

Entah.. Saya xguna pun.. Leher hitam.. Ketiak hitam, strechmark lagi.. Pas bersalin nt hilang laa