Tips nak cepatkan bersalin

Hi mommies, harini saya 39 minggu 2 hari. Due date 19/1. Baby masih selesa dalam perut😂 Ada yang sama macam saya ke? Apa lagi aktiviti boleh buat utk cepatkan bersalin ni. Perut selalu mengeras + rasa sakit pinggang dan rasa mcm senggugut. Kaki pun dah rasa sakit2 terutama bahagian tumit dan peha. Alahai anakku bila nak keluar🥲

15 Balas

SMA LH sis due date 20 /1 Blum LGI ada tanda" Mo bersalin 🤣🤣 ..

saya 39 week 3 hari due salin 18/1 tpi xde tanda2 apa2 lg

alhamdulilah saya selamat bersalin kene bnykkan berjalan sis

8mo ago

memang klau nk dekat dekat ni memang slow sbb bb semakin besar n semakin padat sbb tu gerakan slow

sama 21/1 , tanda2 baby kerap mengeras je

8mo ago

saya duk rumah je, suami dah suruh duk rumah, tanda2 belum keluar,21/1 ni due

saya 20/1 . masih takde tanda lagi