Kepala Rasa Berpusing

Hi mommies, this is my first time pregnant and baru 5 weeks…tadi tengah solat my head spins like a roller coaster. Does anyone know what does this means? Nak buka buku pink lambat lagi tunggu next week..so im kinda lost and alone #firstmom #bantujawab #ingintahu #firstTime_momhere

2 Balas

Minum air cukup tak? Sy masa awal preggy dulu penah pengsan. Pegi klinik doct check hb dan doct tnya minum air cukup tak.

hb low ke ek?