Tak Tenang

Hi mommies ! First time mom to be here (InshaAllah) currently 13w6d. Saya since pregnant ni saya asyik risau and resah je takut if baby saya tak okay or dah takde dalam kandungan (minta dijauhkan) tanpa saya sedar. Macam mana first time mom or mommies yang dah ada experience kekal rasa tenang and yakin yang baby okay je dalam perut ? Kerap pergi clinic untuk check atau macam mana ? thank you to those yang reply 🫶🏻 #firstmom #bantusharing

13 Balas

selagi xde spotting, bleeding, inshaAllah.. awl2 ni elakkan keje berat

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

kalau rasa xsedap hati, bykkan zikir or baca al quran