Vaksin untuk bayi 2 bulan

Hello mommies, esok nak bawa baby g jarum 2 bulan. Selalunya baby demam ke? Ada tips tak ? Boleh mommies atau daddy share do and don’t? Terima kasih tau. #firstbaby #advicepls #firsttimemom

14 Balas

ikot antibodi baby rasanya.. mcm pengalaman bby sy cucuk masa 1bulan je badan panas2.. lepas cucuk 2 bulan n seterusnya takde masalah dah..

Depends. Bulan ni demam, cucuk bulan depan takde demam.. just perhatikan keadaan baby lepas inject

permulaan akan demam nanti dia ashik tdr jeee ad yg mergam mcm ank syaa diaa bdn pns skit shri

tiada tips.. bergantung atas kekuatan antibodi..