Due Date and Still No Sign Of Labor

Mommies. Ease my thoughts. Im so worried. Today is my due date. Nglkad nq mghapon pero wala pa din sign of labor. Meron vaginal discharge.. Yun lng. 1st baby ko po. Any same situation? Is it ok?

1 Reply

I had troubles initiating labor din. I tried walking from Pasay to Mandaluyong and back pero wala pa din. Then my MIL suggested early morning daw ako mag lakad, sumunod naman ako. Walked around MOA very early in the morning, nung kinagabihan din mismo my water broke. ✌🏻 You can talk to your OB, pwede mo pa strip yun membranes mo para ma jumpstart yun labor.