Ubat kk iberet

Mommies dlm ni, iberet sy ngam smpai hari rabu ni je, checkup selasa depan, takpe ke kalau skip 5 hari tk makan iberet tu? Atau smentara nak sampai hari chckup tu sy makan acid folic yg hovic punye 5mg tu je? #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

2 Balas

hovid folic acid tak Sama dgn iberet yg zat besi dan vitamin b complex untuk HB darah. kalau nak cari ganti iberet, makan maltofer (sedap boleh kunyah2), zincofer