Detail scan

Hi mommies, detail scan wajib ke ? Sbb sy baru hilang keje and kesian nk fully depend on suami. Dia dh tlng bayarkan semua and tinggal cukup makan je. I got a job tapi dia suruh start lepas maternity. I rasa sedih and was thinking about detail scan skrg dh 27 minggu. Hosp kerajaan x provide detail scan ke ?#firstbaby #firsttimemom #advicepls #ingintahu

12 Balas

kalau x mampu, xpa. sy pun dah nak masok 28wks, x buat lagi sbb duit byk nak kena pakai utk benda lain. xpa, bukan x nak usaha, tp keadaan x mengizinkan.

2y ago

Btl keadaan x mengizinkan. Still brg baby pun x beli. Nnt nk beli brg pantang pun tngh pikir. Pentingkan baby je skrg.