Detail scan

Hi mommies, detail scan wajib ke ? Sbb sy baru hilang keje and kesian nk fully depend on suami. Dia dh tlng bayarkan semua and tinggal cukup makan je. I got a job tapi dia suruh start lepas maternity. I rasa sedih and was thinking about detail scan skrg dh 27 minggu. Hosp kerajaan x provide detail scan ke ?#firstbaby #firsttimemom #advicepls #ingintahu

12 Balas

hai sis pakar dekat krajaan xde offer n tanya sis ke dah buat detail scan ke blom..slalunya dokter akn tanya..then kalau xbuat lagi diorang akn buat

Dr mmg suruh, tp kalau rase xboleh, insha allah normal 2D scan yg KK buat slalu tu dh cukup..