anak 9 bulan

hi mommies. my daughter 9 bulan 6.2kg and 64cm height only. BMI still paras normal. ada yg sama mcm saya? should i worry? 😟 and saya mommy dia petite je. mungkinkah anak saya ikut mommy dia jenis kecik. saya sedih org sekeliling duk ckp anak saya kecik je 🥲#firstbaby

1 Balas

kan..nk Bui benampaq jah org y mulut suke kondem ank org..mule la..banding ank die besaq..gemok..ank kau kurus terbantut..sy pn alami.. ank2 kecik comey jah..kiut miut..bg sy slagi chat x de pe y nk isau.. ank2 sy payah nk sakit..demam ke selsema..dlm setaun pyh nk sakit..y duk mngate tu ank meleleh je idung..gmok chubby bkn brmkne sihat..