We Need Your Help!

Mommies and Daddies! Ano'ng mga binabalikan n'yo sa tAp app? Let us know how we can improve it. All comments are welcome!

We Need Your Help!
72 Replies

Questions na hindi nasasagot minsan. Tinatry kong sagutan if kaya ko.

Polls, baby tracker, pregnancy tracker, articles

unanswered questions, announcements, baby tracker, articles 😊

points and mga questions ng first time moms. mission for VIP

Baby tracker, informative articles, Questions and Answer of Tap mems. 😊

baby tracker, polls, articles❤️ lahat💕💕

Pregnancy Tracker, Q&A, Articles 😊

Baby development tracker ♥plus rewards 😍

search button to see previous posts related to what i am supposed to ask.

baby tracker po then kapag meron akong gustong malaman nag sesearch po ako dun and ofcourse sa mga pa games ni tap ;)