scan 3D @ 4D

Hi mommies, bulan ke berapa sesuai untuk scan 3D @ 4D? Untuk tgk baby lebih jelas..

1 Balas

Hi Puan. Perbezaan antara scan 3D & 4D adalah tidak terlalu ketara sangat. 4D hanya cepat beberapa mili saat dan itu membolehkan puan atau sonographer dapat menangkap gambar scan di saat bayi sedang membuat pergerakan seperti senyum atau membuka mulut. Namun gambar yang lebih jelas adalah dengan menggunakan scan 5D kerana 5D scan dapat merakam lebih daripada 3 gambar secara serentak untuk dipaparkan pada skrin dan ini dapat memudahkan doktor atau sonographer mengesan sebarang perubahan atau ke tidak sempurnaan terhadap bayi puan dengan lebih jelas lagi.

4y ago

Okay Puan, tq