Nak Tahu Tips Bayi di Kolam Renang Awam

Hi mommies, boleh tak share pengalaman atau pengetahuan bg persediaan utk bayi 2bulan lebih mandi kolam renang awam.

3 Balas

takda pengalaman. kalau sy, mmg elak tempat2 yg byk pembiakan bakteria mcmtu. lg2 utk baby yg tahap imun dia amat rendah & senang kena penyakit. tp ni saya la. kalau awk ok & tak kisah, takpe.

Sy pun nak bawak baby sy. Approaching 3 months soon. Tapi better pegi pool khas utk babies & kids. Yes kena bayar sikit. But better dari anak exposed to any viruses. Just my two cents

The 1st thing, make sure u prepare diapers that is special to use for swimming. Not the usual diapers yg everyday use.