Recommended formula milk for nb

Hi mommies! Boleh tak mommies share susu fm apa yang sesuai untuk nb baby? 9 days old today 😇 susu ibu sangat sikit, and baby tak sempat kenyang....jadi dia meragam #pleasehelp #firstmom #firstbaby #advicepls

1 Balas

Maaf saya tiada pengalaman susu fm. Awak dah cuba urut payudara? Marmet? Teruskan bonding skin to skin dgn anak. Buka baju, buka bra, peluk anak kepalanya di payudara , bagi dia sendiri ,cium, hidu dan jilat puting. Sempat lagi ikuti page konsultan/kaunselor laktasi utk tahu kaedah yg betul dalam penyusuan susu ibu.