tak rasa pergerakan janin usia 19 week

hi mommies boleh tahu tak kenapa sy masih tak pernah merasakan pergerakan janin walaupun dh usia 19 week? lepastu sy puasa je walaupun rasa dahaga gila mcm sy tahan je puasa tp sy tak tahu la effect ke tak dekat baby hmm patut tak sy jumpa Doctor minta checkkan kandungan? #bantujawab

1 Balas

Saya yakin gerakan pada minggu 24. No worries OK. Ya, patut jumpa doktor untuk pemeriksaan sbb dahaga gila tu risiko dehidrasi yg boleh memudaratkan puan dan kandungan.