Susu untuk baby 2bulan

Hi mommies, boleh suggestkan susu formula yang okay utk baby 2bulan? And nak tanya kalau saya nak bagi susu formula untuk siang, malam breastfeeding okay tak ya? Or kena bagi satu jenis susu je?

2 Balas

susu fm semua okay. beza dia cuma pd penerimaan bby. so awk blh cuba beli pek kecil yg ada dkt kedai dan beri pd bby. klu bby berkahak, naik rashes, sembelit, meragam..perlu tukar fm. nk selang dgn bf xde masalah. yg xboleh cuma guna 2 fm pd masa sama

susu fm ni depend pada baby sesuai atau tak. ..tak kisah jenama apa ..sy pon kdg bgi fm kdg susu bdan sbb susu bdan tk byk