Set Pantang bersalin

Hi mommies. Boleh suggestkan set pantang bersalin lengkap yang best? Bau wangi dan sedap untuk badan. #pleasehelp

6 Balas

Saya tak beli set sbb saya tahu tak semua benda dlm tu saya akan guna. Saya guna Gel Bidara Limau Purut Asy Syifa' utk mandian. Tak main jamu2 ni sebab tak biasa dan trauma pernah keluar darah fresh. Pilis param guna Lotion Mustajab hijau. Tak pakai bengkung sbb cepat shaping sbb menyusu badan. Nak betulkan bahagian pelvic yg longgar sy buat senaman kegel bila dah tak rasa sangat kesan czer. Senaman lain akan menyusul selepas 6 bulan bersalin. 😊

Anak pertama saya tdk amalkan lepas itu terasa rahim turun dan saya mula amik jamu homemade.?Alhamdulillah sembuh. Anak kedua, saya beli set Nonaroguy utk mencuba dan akan cuba mkn jamu homemade bila dan ready nanti. Semakin berusia perlu berjaga. Pantang itu pasti utk 44 hari cuba jaga makan dan pendedahan udara..serta kegel excersize. Yang penting menyusu badan insha allah. Dan cuba amalkan bengkung utk 8 jam kalau boleh, siang hari.

saya dah nk masuk 36 week semoga di permudahkan urusan kita semua

saya ambik set pantang dari amway

Ummialya

2y ago

Best sis tp sy ambik loose item .pilis param dia best .sabun mnd dia pun best

ummi alya

2y ago

ok, banyak jenis . boleh try search