Breast pump

Hi mommies, boleh suggestkan breast pump brand apa yang okay & affordable? Your comment are very appreciated 🥰 #firstbaby #bantusharing #1stimemom #workingMom

5 Balas

Hi mommy. Saya pernah try brand malish dan Philip Avent (Manual) . Better ambil heavy duty dan electric breast pump kalau memang tahu kerap pam. Pastikan saiz corong sesuai dengan saiz areola. Boleh survey review brand lain juga ikut kesesuaian Puan dan budget Puan juga. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Saya pakai pump susu Spectra 6. Bukan hands free pon. Orang kata nak handsfree pakai brand Imani. Tapi xsure tau

hai mummy. saya guna spectra 9plus. sgt2 selesa. masa saya beli dia bg free handsfree sekali,sgt berbaloi.

Beli yg ni best guna, mua bellaz guna bearmom mahal, yg ni murah skali cas 6 kali boleh guna

Brand eva youth . Handsfree pump . Harga patutan . Silent and ringan