Minyak baby

Hi mommies! Boleh suggest minyak baby yang korang guna & kenapa pilih minyak tu? Tengah cari yang sesuai untuk baby. TQ 😊❤️ ##ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

minyak telon/urut tu ye maksud awk? kot la minyak rambut ke 😅 yg sy pernah guna bebiku, mybaby, amway tropikal herbs. amway tropical herbs bau fresh mint sedap sgt. lepas pakaikan suka sgt nak cium2 bau baby. botol dia pn senang nak titis². bau paling sy suka tp harga agak mahal bg sy. bebiku minyak 1st sy beli sbb xtau ape bau, mana ok.. main tibai je. bau ok tak pelik, bau herba dia sedap sesuai la pakai masa awal pantang. tp silap beli botol besar.. botol besar pnye corong dia luass. payah bebeno nak tuang kt tangan. better beli botol kecik ada tempat titik dia. mybaby eucalyptus ni pn main beli je. yg bestnya dia boleh halau nyamuk skali.. sy ada juga terbau cm serai wangi. tak bape kenan bau gitu. anak no 1 pn lari bila tgok sy sapu myk tu 😂😂 tp xsemestinya sy tak suka org lain tak suka juga. ramai je suka bau serai wangi. minyak rambut sy tak berapa suka letak minyak kat rambut baby. skarang baby dah 7bln pn xpernah pakaikn. 🤭 tu jela review ikhlas sy kot la membantu buat pilihan. ❤️

Saya paling suka amway tropical herbs ni😍 bau dia best. Kalau sapu kat baby, auto nak cium baby banyak kali😬 then kalau kembung perut pun elok. Agak pricey bagi certain people, but trust me penggunaan dia tahan lama jugak la. Since lubang dia tak besar & ngam👍🏻 saya beli di shopee je dapat harga agak worth it. Kalau beli kt amway terus yg payahnya kena ada member la pulak. So beli shopee je senang.

1y ago

My fav jugak ni. Sy guna dari masa mengandung urut2 kaki mmg lega sbb dia x panas & bau dia sedap sgt.