Gender Baby Boy/Girl

Hi mommies! Boleh percaya tak tekaan/instinct diri sendiri pasal gender baby dlm perut kita. Ada org cakap kalau baby aktif semacam tu baby boy, betul ke? Nak tggu lagi seminggu scan baby mcm lama lagi 😂 #20w5d #firstmom #ingintahu

4 Balas

kadang betul kadang tak tekaan. mcm sya dri awal nk sgt baby girl. semalam scan 19 weeks doctor bgtau baby boy 😂

8mo ago

dh scan ni pon tak betul. tak boleh nk teka la kot. takpe girl atau boy as long as baby sihat