Lebatkan rambut

Hi mommies, boleh ke suggestkan minyak rambut atau hair serum yang boleh bagi rambut baby lebat? Baby dah 6 bulan but rambut tersangatla halussss 😂

2 Balas

bby sy 6 bulan rmbut halus. pengasuh dia slalu letak minyak rambut bby sahaja. skrg dkt setahun nampak la tebal nya.

12mo ago

dlu sy xsuka sgt letak minyak sbb nk cuci rambut dia, payah nk bg kerjasama 😅tapi bila pengasuh dia buat mcmtu elok pulak kejadian nya. plus skrg dh bsr sikit so takdela gaduh nk basuh syampu rambut dia 😂

try cari minya buah keras dkt shopee sye pakai alhamdulillah berkesan