spotting

hi mommies, blh share tak pengalaman korang yg pernah dpt tau simtom pregnant keluar spotting, spotting tu keluar sepatutnya period ke? or before period? and byk mana, warna mcm mana..sbb i ada keluar spotting dlm 2 hari..but not sure itu spotting pregnant or period...but im a irregular period, so nk tgu another few days baru nk buat upt sbb taknak terlalu berharap...just sharing pengalaman korang kay..?

1 Balas

warna, kuantiti dia lain..kalau drh kluar byk tu bukan spotting..spotting ni dia drh sikit je..pastu dlm 2-3 je..period dia fresh blood pastu ade ketul2..spotting tak